Prírodný štýl bývania: Spojenie prírody a pohodlia vo vašom domove

Datum: 30.04.2024

V tomto článku sa ponoríme do sveta prírodného štýlu bývania, kde sa zameriame na to, ako môžete priniesť kúsok prírody do pohodlia svojho domova. 

Vytvorte si zo záhrady letný raj s novým nábytkom

Datum: 19.04.2024

Prichádza leto a s ním aj túžba po chvíľach pokoja na čerstvom vzduchu. K takejto idylike však bezpochyby patrí kvalitný záhradný nábytok. Čo všetko o ňom potrebujete vedieť?

Darčeky pre dvojice, ktoré vás spoja

Datum: 06.04.2024

Každá dvojica si čas od času zaslúži oddych od každodenných povinností. Formou oddychu i zážitku sú darčeky pre dvoch, ktoré vás spoja a budete na ne ešte dlho spomínať.

Bezpečný jarný treking – zásady nováčika i ostrieľaného trekera

Datum: 06.04.2024

Jarná príroda silno láka k tomu, aby ste sa vybrali na tohtoročný prvý trek. Nové zážitky a výzvy môžu byť zmarené úrazom. Jednou z najčastejších komplikácií, s ktorými sa trekeri na jar stretávajú, sú vlhké lesné cestičky, ktoré môžu spôsobiť pády a zranenia.

Základné bezpečnostné opatrenia pri práci s farbami na kov

Datum: 01.04.2024

Práca s farbami na kov môže prinášať rôzne zdravotné riziká, pretože tieto farby obsahujú chemické látky, ktoré môžu byť škodlivé pre zdravie pri priamom kontakte alebo inhalácii. 

Posilňovanie ako cesta k vysnívanej postave

Datum: 01.04.2024

Túžite po pevnom a zdravom tele, no neviete, ako na to? Posilňovanie je skvelým riešením, ako dosiahnuť vysnívanú postavu a zároveň zlepšiť celkové zdravie a kondíciu.

Rekonštrukcia kúpeľne: Svojpomocne alebo s pomocou služieb kúpeľňového štúdia?

Datum: 30.03.2024

Premeniť starú kúpeľňu na nový, funkčný a moderný priestor vyžaduje premyslené plánovanie a hlavne odborné znalosti. Veľa ľudí napriek tomu šetrí a pustia sa do návrhu kúpeľne svojpomocne alebo za pomoci známych.

Máte veľký pozemok? So štvorkolkou ustrážite zvieratá a obrobíte pôdu

Datum: 27.03.2024

Vlastníte rozsiahly pozemok a hľadáte spôsob, ako ho efektívne spravovať? Úžitková štvorkolka je odpoveďou na vaše potreby. Toto univerzálne vozidlo nie je určené len pre dobrodružné výlety v teréne, ale môže sa tiež stať nenahraditeľným nástrojom pri správe pôdy a kontrole zvierat na statku, farme alebo v záhrade.

Zdravý spánok: Ako matrace Benab.sk zlepšujú váš spánok

Datum: 19.03.2024

Spánok je dôležitý stav pre človeka v akomkoľvek veku. Práve v noci sa celé telo obnovuje, takže keď sa človek zobudí, je produktívny a cíti sa dobre.

Kedy je čas na kompletnú výmenu starých pneumatík?

Datum: 09.03.2024

Na slovenských cestách sú často vidieť vozidlá s katastrofálnym stavom pneumatík. Niektorých motoristov k takému jednaniu vedie nevedomosť, iných financie či ľahostajnosť. Kedy je nutné pneumatiky vymeniť za nové?

Turistická obuv a trekingové palice - buďte pripravení na jarné túry

Datum: 09.03.2024

Jarné obdobie je ideálnym časom na to, aby ste sa vybrali do prírody a objavovali nové turistické trasy. S nástupom jari prichádzajú do hôr aj noví trekeri, ktorí sa musia na výstupy pripraviť.

Textilné snehové reťaze – rýchle riešenie v nečakaných situáciách

Datum: 10.02.2024

Kovové reťaze nie sú súčasťou povinnej zimnej výbavy, a preto ich nenájdete v kufri každého vozidla. Neoceniteľnou pomôckou sú hlavne u motoristov, ktorí bývajú alebo často jazdia do hôr.

Ako prekvapiť a potešiť vašu polovičku

Datum: 09.02.2024

Ak chcete svojmu partnerovi alebo partnerke darovať niečo, čo vyrazí dych a zanechá nezabudnuteľný dojem, letecký zážitok je ideálna voľba. Letecké zážitky sú originálne a nevšedné darčeky, ktoré určite ocení každý milovník vzduchu, dobrodružstva alebo romantiky.

Úspešné podnikanie – možnosti online marketingu

Datum: 09.02.2024

V súčasnej ére digitalizácie a globalizácie sa podnikanie stáva neodmysliteľnou súčasťou každodenného života.

Eliptický trenažér - skvelá kondícia za pár týždňov

Datum: 05.02.2024

Chcete sa dostať do formy, posilniť svaly, zlepšiť krvný obeh a zároveň si užiť pohodlný a zábavný tréning? Ak je vašou odpoveďou áno, mali by ste vyskúšať eliptický trenažér, ktorý je jedným z najpopulárnejších a najúčinnejších fitness zariadení na trhu.

Udržateľný životný štýl: Ako žiť zodpovedne a ekologicky

Datum: 29.01.2024

Udržateľný životný štýl: Ako žiť zodpovedne a ekologicky. Jednoduché kroky k udržateľnejšiemu a ohľaduplnejšiemu spôsobu života.

Nábytok z masívu verzus laminátový nábytok

Datum: 20.01.2024

Nábytok je dôležitou súčasťou našich domovov. Od výberu nábytku závisí vzhľad miestností, funkčnosť a útulnosť. Nábytok sa vyrába z rôznych materiálov, ktoré ho odlišujú dizajnovo a materiál ovplyvní i životnosť nábytku.

Hľadáte možnosti zábavy? Vyskúšajte jazdu na štvorkolke

Datum: 17.01.2024

Štvorkolky sa stali populárnym spôsobom zábavy pre ľudí všetkých vekových kategórií. Tieto robustné vozidlá ponúkajú širokú škálu možností pre zábavu od adrenalínovej off-road jazdy cez šport až po zábavnú jazdu v teréne s celou rodinou. Ako vyťažiť zo štvorkolky maximum zábavy?

7 krokov údržby štvorkolky

Datum: 17.01.2024

Štvorkolky sú skvelými vozidlami na jazdu v prírode, ale dokážu tiež urobiť kus práce na poli, okolo domu, v lese a v záhrade. Aby ste si mohli užívať svoju štvorkolku čo najdlhšie, je dôležité ju pravidelne udržiavať a opravovať.

Vyberáme loď na prenájom: Jachty verzus katamarány

Datum: 15.01.2024

Jachty a katamarány sú dva najbežnejšie typy plavidiel, ktoré sa používajú na rekreačné účely. Oba typy lodí ponúkajú jedinečné výhody, ale majú tiež nevýhody, ktoré je dôležité zvážiť pri rozhodovaní pre výber lode na dovolenku na mori.

Na zariadenie malého domáceho fitka nepotrebujete veľa

Datum: 04.01.2024

V dnešnej uponáhľanej dobe je náročné nájsť čas na návštevu fitnescentra. Ak aj vy patríte medzi veľmi zaneprázdnených ľudí, vytvorte si malé fitko priamo v obývačke.

Akupresúrne podložky - naozaj fungujú alebo je to len marketing?

Datum: 04.01.2024

Aj vy ste si už možno všimli, že akupresúrne podložky sa dostávajú na výslnie a čoraz častejšie na ne vidieť reklamy. Oplatí sa si kúpiť akupresúrnu podložku, alebo sú to len vyhodené peniaze?

Chýba vám doma rebrík? Takto ho ľahko vyberiete

Datum: 27.12.2023

Pri výbere rebríka pre hobby využitie je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov, ktoré zabezpečia vašu bezpečnosť a pohodlie pri práci s rebríkom.

Vyberáme drevený nábytok – Ktorý druh dreva je najlepší?

Datum: 26.12.2023

Ak si odmyslíme moderné druhy nábytku vyrábané z kovu, plastu či skla, drevo stále vyhráva na prvom mieste.

Cesta do budúcnosti  - ako by mohla vyzerať doprava o pár rokov?

Datum: 07.12.2023

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako rýchlo napreduje technológia v každej oblasti ľudského života? Pred pár rokmi sme ani nesnívali o mobilných telefónoch, o domácnostiach riadených umelou inteligenciou alebo o elektrických vozidlách.

Aktívny život a športové hodinky k seba patria

Datum: 29.11.2023

Športové hodinky nie sú len módny doplnok, ale i praktický nástroj pre tých, ktorí si zakladajú na aktívnom životnom štýle. Majú veľa funkcií a možnosti monitorovania rôznych fyzických aktivít. Pri výbere športových hodiniek je dôležité nielen to, koľko športov dokážu monitorovať.

Štvorkolky na rôzne účely: Spoznajte ich typy a využitie

Datum: 18.11.2023

Štvorkolky, inak nazývané ATV (All-Terrain Vehicles), patria medzi obľúbené dopravné prostriedky pre svoju schopnosť pohybovať sa v rôznych typoch terénov.

Ako potešiť muža? No predsa zážitkom!

Datum: 10.11.2023

Pri hľadaní darčeka pre muža sa často boríme so skutočnosťou, že materiálne veci môžu mať obmedzenú hodnotu. Zážitkové darčeky však prinášajú niečo oveľa cennejšie – nezabudnuteľné spomienky a emócie, ktoré pretrvávajú po celý život.

Čo je skutočne kľúčové pri kúpe pneumatík?

Datum: 08.11.2023

Pri kúpe pneumatík je kľúčové mať na pamäti niekoľko faktorov, aby ste získali za minuté peniaze najlepšiu kvalitu.

Zimná pracovná obuv: čo si obuť do práce, keď je vonku zima?

Datum: 08.11.2023

Moderné zimné pracovné topánky sú veľmi funkčné a poskytujú množstvo skvelých vlastností. Prečítajte si náš prehľad zimnej pracovnej obuvi a dozviete sa, ako vybrať najlepšiu zimnú obuv do práce.

Maľovanie stien ľavou zadnou. Ako na to?

Datum: 29.10.2023

Natieranie stien nemusí byť nočnou morou a ani zdĺhavým procesom. V dnešnej dobe existuje veľa možností, ako si aj z maľovania stien spraviť zábavnú a jednoduchú činnosť.

Zabávať a učiť sa zároveň? To je podstata STEM aktivít

Datum: 25.10.2023

Máte doma škôlkarov, ktorých všetko zaujíma? Neustále sa vypytujú na rôzne zákonitosti či príčiny toho, čo sa deje okolo nás?  Niekedy ani my dospelí nepoznáme odpoveď na to, ,,ako vznikne oblak“ alebo ,,prečo auto štartuje“. 

PDR ako inovatívny spôsob opravy preliačin

Datum: 22.10.2023

Nepriateľom číslo jedna v oblasti vzhľadu vozidla sú preliačiny. Malé, niekedy priam nenápadné poškodenia sa zjavia po dopade slnečných lúčov a zrazu sa stanú v očiach motoristu obrovské.

Ako osláviť výročie zoznámenia? Napríklad vo vzduchu

Datum: 11.10.2023

Darovať darčeky niekomu blízkemu môže byť nádherným spôsobom, ako vyjadriť svoju lásku, ocenenie a starostlivosť. Ak hľadáte originálny darček pre pár, zvážte či nebude dobrou voľbou dobrodružstvo.

Zabudnite na dovolenku v hoteli. Plavba na jachte je lepšia voľba!

Datum: 08.10.2023

Obávate sa, ako deti zvládnu dovolenku na jachte, ale nechcete sa myšlienky takejto dovolenky vzdať? Hotelové rezorty sú tradičnou voľbou, ale stále viac rodín objavuje výhody dovolenky na jachte.

Prečo sú turistické topánky v horách nenahraditeľné?

Datum: 08.10.2023

Stále chodíte na túry v bežných teniskách alebo v plátenkách? Možno ste doposiaľ nemali s touto obuvou v horách problémy, ale raz sa môžete dostať do situácie, kedy budete nevhodné obutie ľutovať. Turistické topánky sú v horách nenahraditeľné.

Základné fakty o PZP

Datum: 08.10.2023

Povinné zmluvné poistenie je platbou, ktorej sa nevyhne žiadne slovenský motorista. Ide o poistenie povinné zo zákona. Kryje škody, ktoré spôsobíte inému účastníkovi cestnej premávky.

Ebike využije každý – Ako vybrať správny model

Datum: 01.10.2023

Zdá sa vám, že po cestách jazdí viac ebikov ako klasických bicyklov? Nejde len o zdanie, ale o realitu. Elektrické bicykle vytláčajú z ciest klasické bicykle.

Matrac, na ktorom sa vám bude skvele spať

Datum: 01.10.2023

Aký matrac je najlepší? No predsa taký, na ktorom sa vám bude dobre spať. Kritériá pre zdravý spánok sú viacerá, ale práve matrace prispievajú k zdraviu najväčšou mierou.

Betónová podlaha – Ako a čím ju natrieť

Datum: 01.10.2023

Chystáte sa renovovať starú farbu na betónovej podlahe? Máte čisto novú podlahu v garáži a chcete jej dodať svieži vzhľad? V oboch prípadoch je riešením natretie podlahy farbami určenými na betón. Postup natierania sa nesnažte oklamať, inak sa farba bude oddeľovať alebo lúpať.