Udržateľný životný štýl: Ako žiť zodpovedne a ekologicky

Datum: 29.01.2024

Udržateľný životný štýl: Ako žiť zodpovedne a ekologicky. Jednoduché kroky k udržateľnejšiemu a ohľaduplnejšiemu spôsobu života.

Hľadáte možnosti zábavy? Vyskúšajte jazdu na štvorkolke

Datum: 17.01.2024

Štvorkolky sa stali populárnym spôsobom zábavy pre ľudí všetkých vekových kategórií. Tieto robustné vozidlá ponúkajú širokú škálu možností pre zábavu od adrenalínovej off-road jazdy cez šport až po zábavnú jazdu v teréne s celou rodinou. Ako vyťažiť zo štvorkolky maximum zábavy?

Vyberáme loď na prenájom: Jachty verzus katamarány

Datum: 15.01.2024

Jachty a katamarány sú dva najbežnejšie typy plavidiel, ktoré sa používajú na rekreačné účely. Oba typy lodí ponúkajú jedinečné výhody, ale majú tiež nevýhody, ktoré je dôležité zvážiť pri rozhodovaní pre výber lode na dovolenku na mori.

Štvorkolky na rôzne účely: Spoznajte ich typy a využitie

Datum: 18.11.2023

Štvorkolky, inak nazývané ATV (All-Terrain Vehicles), patria medzi obľúbené dopravné prostriedky pre svoju schopnosť pohybovať sa v rôznych typoch terénov.

Ako potešiť muža? No predsa zážitkom!

Datum: 10.11.2023

Pri hľadaní darčeka pre muža sa často boríme so skutočnosťou, že materiálne veci môžu mať obmedzenú hodnotu. Zážitkové darčeky však prinášajú niečo oveľa cennejšie – nezabudnuteľné spomienky a emócie, ktoré pretrvávajú po celý život.

Ako osláviť výročie zoznámenia? Napríklad vo vzduchu

Datum: 11.10.2023

Darovať darčeky niekomu blízkemu môže byť nádherným spôsobom, ako vyjadriť svoju lásku, ocenenie a starostlivosť. Ak hľadáte originálny darček pre pár, zvážte či nebude dobrou voľbou dobrodružstvo.

8 + 1 najčastejších chýb počas záverečnej jazdy v autoškole

Datum: 09.05.2023

Posledné týždne rezonujú u žiakov v autoškolách problémy s písomnými testami. Mnohých prekvapili otázky vzťahujúce sa na technický stav vozidla.

Všetky topánky vás tlačia? Možno si neviete obuv skúšať

Datum: 19.09.2022

Patríte medzi ľudí, ktorí nepoznajú chôdzu bez bolesti? Mnohí ľudia nemajú v šatníku jediný pár topánok nespôsobujúci pľuzgiere a bolesť.

Naučte sa zorganizovať si čas

Datum: 12.01.2022

Všetci máme občas pocit, že povinností máme toľko, že by sme museli vynechávať spánok, aby sme všetko stihli. A kde to toho ešte vtesnať čas s rodinou či svoje koníčky?

6 vecí, ktoré sa zdajú neškodné, no môžu vám ublížiť

Datum: 12.01.2022

Máme strach z mnohých vecí a nie bezdôvodne. Je nepravdepodobné, že by niekto so zdravou mysľou chcel zhlboka dýchať vzduch pri nádržiach s toxickým odpadom alebo si dať dúšok benzínu.

Holuby na balkóne alebo terase sú pohromou. Viete, ako sa ich zbavíte?

Datum: 31.12.2021

Holuby v parku sú zábavou pre seniorov a malé deti, ktoré ich kŕmia. Dokonca aj táto činnosť je z hľadiska ochrany zdravia neprípustná.