Bezpečný jarný treking – zásady nováčika i ostrieľaného trekera

Datum: 06.04.2024

Jarná príroda silno láka k tomu, aby ste sa vybrali na tohtoročný prvý trek. Nové zážitky a výzvy môžu byť zmarené úrazom. Jednou z najčastejších komplikácií, s ktorými sa trekeri na jar stretávajú, sú vlhké lesné cestičky, ktoré môžu spôsobiť pády a zranenia.

Posilňovanie ako cesta k vysnívanej postave

Datum: 01.04.2024

Túžite po pevnom a zdravom tele, no neviete, ako na to? Posilňovanie je skvelým riešením, ako dosiahnuť vysnívanú postavu a zároveň zlepšiť celkové zdravie a kondíciu.

Turistická obuv a trekingové palice - buďte pripravení na jarné túry

Datum: 09.03.2024

Jarné obdobie je ideálnym časom na to, aby ste sa vybrali do prírody a objavovali nové turistické trasy. S nástupom jari prichádzajú do hôr aj noví trekeri, ktorí sa musia na výstupy pripraviť.

Eliptický trenažér - skvelá kondícia za pár týždňov

Datum: 05.02.2024

Chcete sa dostať do formy, posilniť svaly, zlepšiť krvný obeh a zároveň si užiť pohodlný a zábavný tréning? Ak je vašou odpoveďou áno, mali by ste vyskúšať eliptický trenažér, ktorý je jedným z najpopulárnejších a najúčinnejších fitness zariadení na trhu.

Na zariadenie malého domáceho fitka nepotrebujete veľa

Datum: 04.01.2024

V dnešnej uponáhľanej dobe je náročné nájsť čas na návštevu fitnescentra. Ak aj vy patríte medzi veľmi zaneprázdnených ľudí, vytvorte si malé fitko priamo v obývačke.

Aktívny život a športové hodinky k seba patria

Datum: 29.11.2023

Športové hodinky nie sú len módny doplnok, ale i praktický nástroj pre tých, ktorí si zakladajú na aktívnom životnom štýle. Majú veľa funkcií a možnosti monitorovania rôznych fyzických aktivít. Pri výbere športových hodiniek je dôležité nielen to, koľko športov dokážu monitorovať.

Prečo sú turistické topánky v horách nenahraditeľné?

Datum: 08.10.2023

Stále chodíte na túry v bežných teniskách alebo v plátenkách? Možno ste doposiaľ nemali s touto obuvou v horách problémy, ale raz sa môžete dostať do situácie, kedy budete nevhodné obutie ľutovať. Turistické topánky sú v horách nenahraditeľné.

Ebike využije každý – Ako vybrať správny model

Datum: 01.10.2023

Zdá sa vám, že po cestách jazdí viac ebikov ako klasických bicyklov? Nejde len o zdanie, ale o realitu. Elektrické bicykle vytláčajú z ciest klasické bicykle.

Nordic Walking: Aktívny Štýl Života

Datum: 27.09.2023

Získajte zdravie, pohybovú slobodu a energiu so základmi Nordic Walking

Nordic Walking je fyzická aktivita, ktorá združuje príjemné s užitočným. Je to šport, ktorý stavia na jednoduchosti, ale prináša vám veľký prínos pre vaše zdravie a pohodu. 

Akú moto kombinézu kúpiť

Datum: 04.06.2023

Od výberu moto kombinézy nezávisí len vaše pohodlie počas jazdy. Kombinéza má tiež ochrannú funkciu. Bráni pri páde odreniu kože a drží chrániče na svojom mieste. Väčšina motorkárov podľahne čaru oblečenia podľa jeho vzhľadu.

Opomínaná a dôležitá pomôcka na cvičenie – podložka

Datum: 27.04.2023

Len málokto sa môže pochváliť tým, že má doma záťažovú alebo protišmykovú podlahu. Zároveň len málokto pri cvičení využíva podložku na cvičenie.

Vieme, ako si spestriť beh a korčuľovanie

Datum: 30.03.2023

Prichádzajú dni, kedy na bežeckých trasách okrem bežcov vidíme desiatky korčuliarov. Príjemné jarné počasie je ideálne na korčuľovanie i behanie.

Hory zdolávajte jedine v turistickej obuvi

Datum: 07.12.2022

Ako často podnikáte výlety do hôr? A čo si obúvate na výlety do prírody? Zamyslite sa nad týmito dvomi otázkami, pretože obutie a výlety do hôr spolu úzko súvisia.

Dokonalosť na vode – plachetnicové katamarány

Datum: 11.09.2022

Patríte do skupiny ľudí, ktorí sa neuspokoja s priemerom a preferujú luxus? Ako stvorené sú pre vás plavby po mori na plachetnicovom katamaráne.

5 dôvodov, prečo si kúpiť činky

Datum: 30.07.2022

Aj vy patríte k ľuďom, ktorí už dlhšie uvažujú, že vyskúšajú vymeniť kardio za posilňovanie? Kardio cvičenie je skvelé na spaľovanie a úplne ho vyradiť z tréningového plánu nie je rozumné.

Odrážadlo nie je len hračka. Doprajte dieťaťu radosť z pohybu

Datum: 01.07.2022

Odrážadlá väčšina rodičov považuje za hračku, pomocou ktorej sa snažia dieťa zabaviť počas aktivít doma i vonku.

Fitness náramky. Motivácia k pohybu a kontrola aktivít

Datum: 25.02.2022

V každom človeku zostane navždy kúsok dieťaťa, ktoré sa rado hrá a zároveň spoznáva nové veci. V prenesenom slova zmysle je fitness náramok hračkou, ktorá v sebe skrýva niečo navyše.

Detský turistický nosič vyberajte s ohľadom na pohodlie dieťaťa

Datum: 09.02.2022

Rodinné výlety sú jedinečnou možnosťou ako zažiť nové dobrodružstvá spoločne, ako utužiť rodinné vzťahy a zároveň ako upevniť svoje fyzické i duševné zdravie.

Každý deň mešká autobus? Vymeňte mestskú dopravu za mestský bicykel

Datum: 20.01.2022

Zdá sa vám, že mestská doprava sa mení posledné roky na peklo? Čas, ktorý trávite čakaním na autobus by sa veru dal využiť aj efektívnejšie.