Šperk na mieru

Datum: 26.01.2022

Výnimočné životné udalosti a oslavy si zaslúžia výnimočné darčeky. Neexistuje na svete žena alebo muž, ktorých by nepotešil šperk vyrobený na mieru.

Šperk na mieru

V takomto prípade je šperk na mieru možnosťou, ako pretaviť svoje myšlienky do materiálnej podoby.

Keď cítite, že potrebujete darovať niečo špeciálne

Niekedy môžete aj dni hľadať vhodný šperk, ktorý chcete darovať pri príležitosti výnimočnej udalosti a nemôžete nájsť ten pravý. Je to dané tým, že necítite zo šperku vyžarovanie a príbeh. Šperky na mieru sú o príbehu. O takom príbehu, ktorý budete s nadšením rozprávať svojim známym a rodine počas každého stretnutia alebo oslavy. Iste si pamätáte na ten pocit, keď vám stará mama darovala svoj prsteň, ktorý nosila od vlastných zásnub. Alebo keď sa dedko vzdal svojich starých manžetových gombíkov. Tieto šperky boli pre vás tým najdrahším pokladom bez ohľadu na ich cenu. Podobný pocit budete mať, keď darujete alebo naopak dostanete šperk vyrobený na mieru. Šperky s príbehom a s pečaťou vašich pocitov sú tým najkrajším a najtrvácnejším darom. Nemusí ísť len o zásnubný prsteň. Na mieru si môžete dať vyrobiť náušnice, náramok alebo retiazku.

Ako prebieha výroba šperku na mieru

Najskôr si premyslite, aký druh šperku na mieru by ste chceli dať vyrobiť. Môžete sa inšpirovať katalógom alebo internetovým obchodom vami vybraného šperkárstva. V prípade, že ste kreatívni a máte konkrétnu predstavu, skúste šperk namaľovať alebo vytvoriť koláž z fotografií šperkov. Neobávajte sa detailov, tie doladíte priamo so šperkárom. Dôležitá je nielen vaša vizuálna predstava. Vybrať si budete musieť tiež vzácny kov, z ktorého bude šperk vyrobený. Ak túžite po šperku s drahokamami, čaká vás výber drahých kameňov či periel. Po konzultácii s dizajnérom doladíte šperk na mieru do najmenších detailov. Dizajnér vytvorí 3D vizualizáciu šperku, ktorá bude predlohou pre výboru samotného šperku. V tejto fáze sa môžete rozhodnúť pre prípadné zmeny vzhľadu a materiálov. Spolu s 3D vizualizáciou dostanete kompletnú cenovú ponuku a zaplatíte zálohu. Počas procesu výroby smiete sledovať všetky kroky prostredníctvom fotografií. Vo finálnej fáze doplatíte zvyšok sumy a dostanete hotový šperk spolu s certifikátmi. Iste vás prekvapí, že šperk na mieru nemusí byť drahší ako katalógové kúsky.

Čítané: 824 x